Met de Koerskaart “Werk en Toekomst”, een co-creatie van Briks, KoersKaart, Factor Vijf, Philips en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, gingen collega’s met elkaar in dialoog over werk en toekomst.

Het was mooi om te zien hoe snel en intensief mensen die elkaar niet kenden met elkaar in gesprek waren over vragen en dilemma’s over de loopbaan. Over de toekomst daarvan. Hoe duurzaam is je persoonlijke inzetbaarheid eigenlijk? Goed om eens bij stil te staan. Leuke gesprekken en goede feedback!

Het doorlopen van de onderwerpen van de Koerskaart draagt bij aan de bewustwording over inzetbaarheid. Dat is een eerste stap. Verdieping op een aantal aspecten ervan kan nodig zijn om antwoorden scherper te krijgen, om tot koersbepaling voor je werk en toekomstig werk te komen en om concrete acties te bedenken met als doel je (loopbaan-)keuze te realiseren.

Een begin maken over de toekomst van je loopbaan is niet moeilijk. Het is leuk en geeft veel inzichten. Briks helpt je een start te maken.

Wil je deze Koerskaart samen met je afdeling of team doorlopen, denk je erover na hoe je het onderwerp inzetbaarheid binnen je organisatie op de kaart kan zetten of ben je benieuwd hoe je een vervolg kan geven aan je eigen werk en toekomst?

Neem dan contact met op met Nicole van Waes, Loopbaancoach, via 06 – 33348327 of n.vanwaes@briks.nl.