Mensen maken het verschil

Briks adviseurs zijn deskundig, betrokken, productief en sociaal vaardig. Onze medewerkers zijn breed opgeleid en kunnen direct op de opdracht worden ingezet. Daarnaast beschikken we over specialisten met kennis op specifieke vakgebieden. Briks levert maatwerk, afgestemd op de vraag en wensen van de opdrachtgever.

Ontwikkelingen in technologie en regelgeving gaan snel. Bijblijven is essentieel. Daarom hecht Briks veel belang aan opleiding en training van haar adviseurs. In de Briks Academy organiseren we diverse opleidingen en workshops. Want kennis delen maakt sterker.

Wat staan wij voor?

Expertise
Kennis en ervaring is de kern van onze ondersteuning. Onze klanten vragen geen uren, maar oplossingen. Wij kennen de actuele wet- en regelgeving en beleidsvoornemens en passen die kennis direct in de praktijk toe.

Klantgericht
We herkennen de belangen van de klant en bieden vanuit vakexpertise ondersteuning aan. We zijn geïnteresseerd in het werk en de situatie van onze klanten. We werken efficiënt en zorgen voor resultaten.

Flexibel
Briks professionals zijn oplossingsgericht. Ongeacht tijd, plaats of verandering. We passen ons snel aan de omgeving van onze opdrachtgevers aan. Ook onder druk blijven we presteren.

Enthousiast
Gedreven om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Omdat dienstverlening leuk is en veel voldoening geeft. Vanuit passie gaan we uitdagingen op ons vakgebied aan. Ons enthousiasme voor het vak werkt vaak aanstekelijk op klanten en collega’s.