Privacy- en cookieverklaring

Privacyverklaring

Identiteit

Deze privacy- en cookie verklaring wordt gebruikt door Briks voor de website https://www.briks.nl.

Ons adres
Straat: Borne 18
Postcode: 5481 XR
Plaats: Schijndel
Ons telefoonnummer: +31 (0)73 822 1963
Ons e-mailadres: info@briks.nl

Algemeen

Wij achten een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig door te nemen.

Beveiliging

Wij spannen ons in om de website te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens. Wij doen dit bijvoorbeeld door middel van SSL beveiligde verbindingen. Het is jouw verantwoordelijkheid de apparatuur waarmee je onze website bezoekt en gebruikt te beveiligen, bijvoorbeeld met een virusscanner.

Persoonsgegevens

Door het gebruik van onze website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn: gegevens die direct of indirect naar je te herleiden zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de verkregen persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor wij de gegevens van jou ter beschikking hebben gekregen.

Verstrekking derden

Wij kunnen derden inschakelen om namens ons persoonsgegevens te verwerken. Deze derden worden in dat geval ‘verwerkers’ genoemd. Deze verwerkers handelen steeds onder onze verantwoordelijkheid en mogen de persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden aanwenden. Wij hebben met deze derden verwerkersovereenkomsten gesloten.

Het gaat dan om onze hosting provider en leveranciers van online tools. Met deze online tools kunnen wij de website-ervaring verbeteren.

Van de volgende derden maken we gebruik van diensten waarmee of waarin persoonsgegevens verwerkt worden:

  • Google
  • Facebook
  • Hosting en Database; Amazon

Persoonsgegevens kunnen buiten de E.U. of E.E.R. verwerkt worden. Het gaat dan meestal om de Verenigde Staten. Wij dragen er zorg voor dat de derden die jouw persoonsgegevens verwerken Privacy Shield-gecertificeerd zijn of werken met de modelcontracten van de E.U. voor doorgifte.

Websites of diensten van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites of diensten van derden die door middel van links, of anderszins aan onze website verbonden of gekoppeld zijn. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacy verklaringen of andere (algemene) voorwaarden van deze websites of diensten te lezen, alvorens de websites of diensten van deze derden te gebruiken.

Je hebt ingevolge de AVG de volgende rechten:

Het recht om inzage van en rectificatie of wisseling van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht om tegen (verdere) verwerking bezwaar te maken.
Het recht om jouw gegevens mee te nemen en/of over te dragen.
Indien de verwerking van persoonsgegevens gebaseerd is op toestemming, heb je te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken.
Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons.

COOKIEVERKLARING

Algemeen

Op deze website maken wij gebruik van cookies. We plaatsen cookies om (potentiële) klanten te voorzien van relevante advertenties m.b.t. het gebruiken en afnemen van Gebrema zijn diensten.

Een cookie is een klein bestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw apparaat waarmee je onze website gebruikt/bezoekt?, wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. In deze cookie verklaring lichten wij toe wat dit voor jou betekent.

Soorten cookies

Functionele cookies

Onze website plaatst sessie cookies. Deze sessie cookies worden standaard gebruikt door de programmeertaal waarmee onze website is geprogrammeerd. Deze sessie cookies zorgen vooral voor een makkelijk en ongestoord gebruik van de website. De sessie cookies worden automatisch van jouw apparaat verwijderd als je de browser sluit. Als de website functionaliteit bevat om in te loggen, kan de website aan de hand van een (sessie)cookie detecteren of je ingelogd bent.

Cookie NaamProviderTypeBewaartermijn
CookieConsentbriks.nlHTTP1 jaar

Analytische cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘Google Analytics’-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst gesloten en daarbij Google verboden de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookie NaamProviderTypeBewaartermijn
_gabriks.nlHTTP2 jaar
_gatbriks.nlHTTP1 dag
_gidbriks.nlHTTP1 dag

Marketing cookies

Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘Marketing cookies’ op jouw apparaat. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van je online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van je bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor jou zijn. Deze cookies van beneden genoemde partijen waarmee wij op de sites van derden advertenties kunnen tonen die gerelateerd zijn aan jouw eerdere bezoeken aan onze website.

Cookie NaamProviderTypeBewaartermijn
_fbpbriks.nlHTTP3 maanden
ads/ga-audiencesgoogle.comPixelHuidige sessie
NIDgoogle.comHTTP6 maanden
rc::a google.com
HTMLHuidige sessie
rc::b google.com HTML Huidige sessie
rc::c google.com HTML Huidige sessie
frfacebook.comHTTP3 maanden
trfacebook.comPixel Huidige sessie
_sp_sessionspringest.nlHTTP Huidige sessie

Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering

Voor vragen over ons cookie beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens, kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Meestal kun je cookies wissen via de instellingen van je browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van je browser.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze cookie verklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat je kennis hebt genomen van de laatste versie.



Gepubliceerd: 28-06-2019